П`ятниця, 26.04.2024, 20:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 22 » EDU.KH.UA - School Champion - САЙТИ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРКОВА
14:32
EDU.KH.UA - School Champion - САЙТИ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРКОВА

EDU.KH.UA - School Champion - САЙТИ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРКОВА

EDU.KH.UA School Champion САЙТИ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРКОВАEDU.KH.UA - School Champion - САЙТИ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРКОВА - освітній сайт, який прийнято вважати шкільною системою менеджменту. Це означає, що завдяки ресурсу EDU.KH.UA, можна об'єднати всі школи країни в одну єдину велику систему, яка буде під контролем міністерства освіти. На сьогоднішній день електронні новинки користуються популярністю в будь-яких сферах життя, портал EDU.KH.UA з'явився відносно недавно, тому ще не має великої популярності. Ресурс EDU.KH.UA найбільше спрямований на те, щоб безкоштовно створювати сайти навчальним закладам, як правило, це школи.

Для того щоб у Вашого навчального закладу з'явився власний індивідуальний і унікальний сайт, необхідно заповнити невелику анкету на EDU.KH.UA і натиснути клавішу «Подати заявку». Хотілося б зауважити, що дані, які вносяться в анкету, повинні відповідати дійсності, так як з цим контактною особою вестимуться подальші переговори. На порталі EDU.KH.UA так само є багато додаткових сайтів, які також відносяться до системи освіти і можуть бути корисними для користувачів. Щоб постійно бути в курсі всіх новин системи, на стартовій сторінці публікуються новини, щоб Ви могли їх бачити в першу чергу.

Заходьте на EDU.KH.UA - School Champion - САЙТИ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРКОВА!

Категорія: Інше | Переглядів: 604 | Додав: defaultNick | Теги: САЙТИ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРКО, School Champion, EDU.KH.UA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar