Субота, 20.04.2024, 14:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 23 » INTER.UA - ТЕЛЕКАНАЛ ІНТЕР - ДИВИТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІР
12:50
INTER.UA - ТЕЛЕКАНАЛ ІНТЕР - ДИВИТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІР

INTER.UA - ТЕЛЕКАНАЛ ІНТЕР - ДИВИТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІР

INTER.UA ТЕЛЕКАНАЛ ІНТЕР ДИВИТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІРINTER.UA ТЕЛЕКАНАЛ ІНТЕР ДИВИТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІР Ресурс INTER.UA - ТЕЛЕКАНАЛ ІНТЕР - офіційний сайт одного з національних українських телеканалів, який має свою постійну аудиторію і регулярно роздує своїх глядачів чимось новим і цікавим. Створення офіційного сайту INTER.UA було викликано тим, що адміністрація каналу вирішила стати набагато ближче до своїм телеглядачам. На сьогоднішній день всі подібні компанії створюють для себе офіційні сайти для того, щоб вчасно розповідати про всі новини своїм читачам. На стартовій сторінці кожного користувача зустріне свіже розклад усіх телепередач, фільмів і серіалів, які на дані момент транслює телеканал. Завдяки зручному і зрозуміло інтерфейсу Ви без проблем можете дізнатися, коли і в скільки Вам потрібно приготуватися до перегляду.

Інтерфейс самого порталу INTER.UA зовсім не складний, все структуровано і зрозуміло для того щоб перейти в певний розділ, для початку необхідно звернеться в меню, яке знаходиться у верхній шапці ресурсу. Сайт доступний відразу на декількох мовах, це дуже зручно для багатьох користувачів ресурсу. Також Ви може підписатися на офіційні сторінки сайту INTER.UA в найпопулярніших соціальних мережах.

Ласкаво просимо на INTER.UA - ТЕЛЕКАНАЛ ІНТЕР - ДИВИТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІР!

Категорія: Засоби масової інформації | Переглядів: 862 | Додав: defaultNick | Теги: INTER.UA, ДИВИТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІР, ТЕЛЕКАНАЛ ІНТЕР | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar