П`ятниця, 29.03.2024, 04:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2877
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 8 » MYJACOBS.COM.UA - МІЙ Якобс - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
20:12
MYJACOBS.COM.UA - МІЙ Якобс - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

MYJACOBS.COM.UA - МІЙ Якобс - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

MYJACOBS.COM.UA МІЙ Якобс ОФІЦІЙНИЙ САЙТСайт MYJACOBS.COM.UA - офіційний сайт компанії з виготовлення смаженого, меленого і розчинної кави JACOBS. На сайті можна знайти будь-яку інформацію про всі заохочувальних призи, які пропонує компанія JACOBS своїм шанувальникам. На сайті MYJACOBS.COM.UA вказано, скільки і яких заохочувальних призів ще залишилося, і який порядок отримання цих призів.

Для повноцінної участі у розіграші призів необхідно пройти нескладну процедуру реєстрації на сайті MYJACOBS.COM.UA. Після реєстрації на сайті можна реєструватися для участі в розіграші призів. На сайті MYJACOBS.COM.UA детально розписана вся процедура реєстрації, вона нескладна. Потрібно придбати товар виробництва компанії JACOBS, знайти вказаний на упаковці код (місце розташування кодів на різних упаковках зазначено на сайті MYJACOBS.COM.UA), зареєструвати код за допомогою СМС на спеціальний номер або прямо на сайті MYJACOBS.COM.UA, і готуватися до отриманню заохочення. Для цього потрібно уважно прочитати на сайті MYJACOBS.COM.UA порядок участі в акції та порядок отримання заохочення. Вид заохочення залежить від активності любителя продукції JACOBS. Активність визначається як за кількістю придбаних акційних товарів, так і по активності в соціальних мережах, де є сторінки виробника кави JACOBS.

Заходьте на офіційний сайт MYJACOBS.COM.UA - МІЙ Якобс.

Категорія: Інше | Переглядів: 1854 | Додав: defaultNick | Теги: MYJACOBS.COM.UA, ОФІЦІЙНИЙ САЙТ, МІЙ Якобс | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar