Субота, 20.04.2024, 13:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 23 » NOVOSTI.DN.UA - САЙТ НОВИНИ ДОНБАСУ - СЬОГОДНІ
11:53
NOVOSTI.DN.UA - САЙТ НОВИНИ ДОНБАСУ - СЬОГОДНІ

NOVOSTI.DN.UA - САЙТ НОВИНИ ДОНБАСУ - СЬОГОДНІ

NOVOSTI.DN.UA САЙТ НОВИНИ ДОНБАСУ СЬОГОДНІСАЙТ НОВИНИ ДОНБАСУ - NOVOSTI.DN.UA - офіційний портал, який створений для того, щоб всі інтернет користувачі могли дізнатися повну картину того, що на даний момент відбувається на Донбасі України. Сайт NOVOSTI.DN.UA розроблений відомим телеканалом, так що тут публікуються тільки ті новини, яким дійсно можна і потрібно довіряти. Додавши сайт NOVOSTI.DN.UA до себе в закладки, Ви ніколи не пропустите чогось важливого. Інтерфейс сайту спеціально спрощений для того, щоб не викликати додаткових труднощів у користувачів. На сайті NOVOSTI.DN.UA існують три основні вкладки: «Всі новини», «Україна» і «Донбасу». Це так званий фільтр, тобто, перейшовши на потрібну вкладку, Ви зможете прочитати ту інформацію, яка Вам і потрібна.

Новини з'являються тут у хронологічному порядку, тобто Ви можете побачити, що Ви вже прочитали, а що ще залишилося без уваги. У порталу NOVOSTI.DN.UA є офіційна сторінка в одному з найпопулярніших мікроблогів, підписавшись на неї, Ви з величезним задоволенням зможете отримувати новини відразу у себе в стрічці новин і при цьому не переходити на сайт.

Ласкаво просимо на NOVOSTI.DN.UA - САЙТ НОВИНИ ДОНБАСУ - СЬОГОДНІ!

Категорія: Засоби масової інформації | Переглядів: 775 | Додав: defaultNick | Теги: СЬОГОДНІ, САЙТ НОВИНИ ДОНБАСУ, NOVOSTI.DN.UA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar