Вівторок, 30.04.2024, 00:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 12 » PLATINUMBANK.COM.UA - ПЛАТІНУМ БАНК УКРАЇНИ - КРЕДИТ, ВІДГУКИ, НОВИНИ
19:13
PLATINUMBANK.COM.UA - ПЛАТІНУМ БАНК УКРАЇНИ - КРЕДИТ, ВІДГУКИ, НОВИНИ

PLATINUMBANK.COM.UA - ПЛАТІНУМ БАНК УКРАЇНИ - КРЕДИТ, ВІДГУКИ, НОВИНИ

PLATINUMBANK.COM.UA ПЛАТІНУМ БАНК УКРАЇНИ КРЕДИТ ВІДГУКИ НОВИНИСайт PLATINUMBANK.COM.UA - офіційний сайт одного з провідних фінансових установ України Platinum Bank. Цей банк надає фінансові послуги, як фізичним особам, так і підприємствам всіх форм власності. Про всі умови відкриття рахунків кожен громадянин і кожен керівник підприємства можуть отримати найдетальнішу інформацію на сайті PLATINUMBANK.COM.UA. там же вказані всі необхідні контактні дані для зв'язку, як з керівництвом банку, так і з персоналом - технічною підтримкою, консультацією, співробітниками. 

На сайті PLATINUMBANK.COM.UA можна отримати повну інформацію з відкриття рахунку, про порядок випуску пластикових карток, про місце розташування відділень і банкоматів. Банківська пластикова кредитна або дебетова картка - дуже зручний інструмент для управління своїми фінансами, для накопичення коштів та контролю над їх витрачанням. Про всі правила користування банківськими картками можна дізнатися на сайті PLATINUMBANK.COM.UA. На цьому сайті всі клієнти банку можуть отримати віддалений доступ до своїх коштів шляхом установки додатка з управління рахунком, або інтернет-банкінг. Це дозволить з будинку або офісу отримувати всю інформацію про стан рахунку і проводити необхідні операції.

Заходьте на сайт PLATINUMBANK.COM.UA - ПЛАТІНУМ БАНК УКРАЇНИ.

Категорія: Інше | Переглядів: 866 | Додав: defaultNick | Теги: кредит, PLATINUMBANK.COM.UA, відгуки, новини, ПЛАТІНУМ БАНК УКРАЇНИ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar