Субота, 27.04.2024, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 21 » VO.ORG.UA - ДУХОВНИЙ ЦЕНТР ВІДРОДЖЕННЯ - ПРЯМИЙ ЕФІР
22:45
VO.ORG.UA - ДУХОВНИЙ ЦЕНТР ВІДРОДЖЕННЯ - ПРЯМИЙ ЕФІР

VO.ORG.UA - ДУХОВНИЙ ЦЕНТР ВІДРОДЖЕННЯ - ПРЯМИЙ ЕФІР

VO.ORG.UA ДУХОВНИЙ ЦЕНТР ВІДРОДЖЕННЯ ПРЯМИЙ ЕФІРVO.ORG.UA - ДУХОВНИЙ ЦЕНТР ВІДРОДЖЕННЯ - ПРЯМИЙ ЕФІР - це офіційний сайт духовного центру «Відродження», на якому представлені всі матеріали, які були б цікаві і корисні користувачеві. На сьогоднішній день країна переживає не найприємніші і райдужні часи, тому кожному потрібна хоча б моральна та духовна підтримка. Духовний центр «Відродження» працює для того, щоб кожна людина могла зрозуміти, що ще не втрачено останню надію і вихід є в будь-якій ситуації. Вся додаткова інформація знаходиться на сайті VO.ORG.UA.

На порталі VO.ORG.UA регулярно публікуються різні відео матеріали зі служінь, які проходять щотижня або ж з телепередач, які так само йдуть регулярно в прямому ефірі на телеканалі «Відродження». Але функціонал ресурсу VO.ORG.UA набагато глибше, ніж здається, на верхній панелі можна знайти категорії, увійшовши в які, кожен користувач може знайти для себе матеріал за інтересами. Для зареєстрованих користувачів є можливість входити на сайт, вводячи свої дані і залишати коментарі до вже викладеним записам на сайті. Рости духовно і морально допоможуть проповіді, які регулярно публікуються на порталі VO.ORG.UA.

Заходьте на сайт VO.ORG.UA - ДУХОВНИЙ ЦЕНТР ВІДРОДЖЕННЯ - ПРЯМИЙ ЕФІР!

Категорія: Інше | Переглядів: 735 | Додав: defaultNick | Теги: VO.ORG.UA, ПРЯМИЙ ЕФІР, ДУХОВНИЙ ЦЕНТР ВІДРОДЖЕНН | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar