Субота, 20.04.2024, 02:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 23 » WWW.5.UA - ПРЯМИЙ ЕФІР - ДИВИТИСЯ 5 КАНАЛ
12:33
WWW.5.UA - ПРЯМИЙ ЕФІР - ДИВИТИСЯ 5 КАНАЛ

WWW.5.UA - ПРЯМИЙ ЕФІР - ДИВИТИСЯ 5 КАНАЛ

WWW.5.UA ПРЯМИЙ ЕФІР ДИВИТИСЯ 5 КАНАЛРесурс WWW.5.UA - ПРЯМИЙ ЕФІР - це офіційний сайт найчесніших і актуальних на сьогоднішній день новин. Ми звикли до того, що телеканали мають різноманітний спектр мовлення, але WWW.5.UA спрямований тільки на те, щоб надавати якісну інформацію своїм користувачам. Дивитися 5 Канал онлайн можна на сайті WWW.5.UA в спеціальній вкладці «Прямий ефір». На стартовій сторінці знаходиться блок, де, як правило, публікують головні новини, які найбільше хвилюють населення країни за певний проміжок часу. Всі інші новини знаходяться в меню WWW.5.UA в тематичних вкладках.

Найбільш відвідуваним є розділ «Топ», адже тут можна побачити, які новини або відео матеріали стали найпопулярнішими за цей проміжок часу. Для того щоб знайти якусь новину на WWW.5.UA необхідно скористатися рядком пошуку, куди вбивається ключове слово, а після цього система сама покаже Вам відповідні варіанти. У сайту WWW.5.UA є свій мікроблог в одній з найпопулярніших соціальних мереж, Ви з легкістю можете підписатися на нього і отримувати новини в свій новинній стрічці.

Ласкаво просимо на WWW.5.UA - ПРЯМИЙ ЕФІР - ДИВИТИСЯ 5 КАНАЛ!

Категорія: Засоби масової інформації | Переглядів: 1496 | Додав: defaultNick | Теги: ПРЯМИЙ ЕФІР, WWW.5.UA, ДИВИТИСЯ 5 КАНАЛ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar