Четвер, 18.04.2024, 21:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 6 » WWW.POISK.VID.RU - ШУКАЮТЬ ЧИ МЕНЕ - ЗНАЙТИ ЛЮДИНУ
19:04
WWW.POISK.VID.RU - ШУКАЮТЬ ЧИ МЕНЕ - ЗНАЙТИ ЛЮДИНУ

WWW.POISK.VID.RU - ШУКАЮТЬ ЧИ МЕНЕ - ЗНАЙТИ ЛЮДИНУ

WWW.POISK.VID.RU ШУКАЮТЬ ЧИ МЕНЕ ЗНАЙТИ ЛЮДИНУСайт WWW.POISK.VID.RU - офіційний сайт програми ЖДИ МЕНЯ! WWW.POISK.VID.RU це унікальний інтернаціональний телепроект, який допомагає всім бажаючим знайти своїх зниклих знайомих, родичів або близьких людей. 

Щодня програма ЖДИ МЕНЯ проводить зустрічі, знаходить людей, організовує їм зустрічі. Тільки на цій тижня знайдено близько 200 осіб, а за весь час роботи програми WWW.POISK.VID.RU знайдено близько 200 тисяч осіб. 

Відвідавши сайт WWW.POISK.VID.RU Ви можете розмістити заявку на пошук людини, почитати історії пошуків, подивитися випуски передач, повідомити про знайдений людину і багато іншого. Також Ви маєте можливість допомогти передачі ЖДИ МЕНЯ (WWW.POISK.VID.RU) і прийняти участь добровільно в пошуку тієї чи іншої людини. Також на ресурсі WWW.POISK.VID.RU можна дізнатися чи шукає хтось то саме Вас, для цього необхідно ввести своє прізвище та ім'я в певний пост на головній сторінці сайту і система Вам видасть результат. 

Для зручності відвідувачів і для зменшення кількості різних шахраїв, WWW.POISK.VID.RU відкрила офіційні групи на сайті Однокласники (http://odnoklassniki.ru/poiskvidru) і Фейсбук (http://www.facebook.com/poiskvidru). На інших сервісах і соціальних мережах офіційних представництв програми ЖДИ МЕНЯ - WWW.POISK.VID.RU - НІ! 

Пам'ятайте: існує тільки один сайт програми "Жди меня" http://poisk.vid.ru - якщо ваша заявка на ньому не зареєстрована і вчасно не підтверджена, ми пошуки по ній вести не можемо. Всі інші сайти не є ні нашими "представництвами", ні сайтами "офіційних помічників" і т.д. Розміщуючи інформацію на пошук ваших рідних і близьких, завжди звертають увагу на АДРЕСА САЙТУ. 

Заходьте на офіційний сайт програми ЖДИ МЕНЯ WWW.POISK.VID.RU!

Категорія: Інше | Переглядів: 2686 | Додав: defaultNick | Теги: ЗНАЙТИ ЛЮДИНУ, ШУКАЮТЬ ЧИ МЕНЕ, WWW.POISK.VID.RU | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar