П`ятниця, 19.04.2024, 22:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 12 » АВАЛЬ - "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" - AVAL.UA
20:28
АВАЛЬ - "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" - AVAL.UA

АВАЛЬ - "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" - AVAL.UA

АВАЛЬ РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ AVAL.UAНайбільший банк на території України, співпраця з яким буде вигідним для клієнтів (приватних осіб, бізнес представників) - це акціонерний поштово-пенсійний банк «АВАЛЬ» (з 2006 року «Райффайзен Банк АВАЛЬ») 

Сайт AVAL.UA надає докладну інформацію про фінансову діяльність "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" - лідера за розміром активів серед банків України. Широкий перелік стандартних та новітніх банківських послуг надаються клієнтам через загальнонаціональну мережу. "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" - високотехнологічний банк - цінує час своїх клієнтів і тому пропонує широкий спектр послуг, які допоможуть їм зберегти час і управляти своїми рахунками, використовуючи сучасні інформаційні канали. За допомогою сайту AVAL.UA, мобільного телефону (стаціонарного телефону) в будь-який зручний для клієнта час можна отримати інформацію про стан свого рахунку, про проведення операцій за рахунком, про заблоковані і доступних засобах. 

Система Інтернет-банкінг дозволяє управляти рахунками і отримати інформацію про рух коштів по рахунку з будь-якої точки світу: 
- В режимі on-line (через мережу Інтернет); 
- В режимі off-line за допомогою РС-банкінгу (у разі обмеженого доступу до Інтернету); 
- За допомогою WAP-Банкінгу з мобільного телефону. 

Усі власники платіжних карт "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" мають можливість оплачувати комунальні рахунки через інтернет в системі Portmone.com. Подробиці про проведення операції можна вивчити на сайті AVAL.UA. Пошукова карта банку "АВАЛЬ" допомагає знайти найближче відділення банку в кожній з областей України, в Криму. На картах відзначено місце розташування банкоматів банку "АВАЛЬ", POS-терміналів, відділень Western Union і пунктів видачі готівки за дорожніми чеками. 

У користувачів інформаційного ресурсу AVAL.UA є можливість оформити через сайт безкоштовну підписку на отримання по e-mail анонса новин по кожному із запропонованих розділів. 

Детальна інформація про діяльність і пропонованих послугах на сайті "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" - AVAL.UA

Категорія: Інше | Переглядів: 743 | Додав: defaultNick | Теги: РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ, AVAL.UA, АВАЛЬ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar