Четвер, 18.04.2024, 07:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 14 » BOBER.NET.UA - Міжнародний конкурс з інформатики БОБЕР
15:08
BOBER.NET.UA - Міжнародний конкурс з інформатики БОБЕР

BOBER.NET.UA - Міжнародний конкурс з інформатики БОБЕР

BOBER.NET.UA Міжнародний конкурс з інформатики БОБЕРРесурс BOBER.NET.UA - це офіційний сайт дитячого математичного конкурсу, який регулярно проходить серед учнів початкових класів по всій Україні. Конкурс "БОБЕР" проводиться відносно недавно, але вже встиг стати популярним серед багатьох дітей-вундеркіндів. На сайті BOBER.NET.UA можна дізнатися абсолютно всю детальну та детальну інформацію про проведення конкурсу. А саме: правила проведення, цікаві факти, ну і, звичайно ж, новини. Для того щоб взяти участь в цьому конкурсі достатньо всього лише звернеться до свого вчителя, що б той подав заявку у відповідні структури. 

При підготовці можна звернути увагу на завдання минулих років, які знаходяться в розділі «Архів завдань» на BOBER.NET.UA, саме це допоможе результативно підготуватися і бути в курсі всього. На сайті BOBER.NET.UA все відбувається абсолютно прозоро, тому можна дізнатися все про переможців попередніх років, аж до того, скільки балів вони набрали. 

Якщо Ваша дитина або учень має бажання взяти участь у цьому конкурсі, то Вам достатньо просто стежити за новинами і вчасно подати заявку, для того щоб вона була вчасно розглянута і вважалася актуальною. Математика - наука складна, але саме вона змушує розум розвиватися і діяти активно. 

Заходьте на сайт BOBER.NET.UA - Міжнародний конкурс з інформатики БОБЕР.

Категорія: Інше | Переглядів: 1512 | Додав: defaultNick | Теги: Міжнародний конкурс з інформатики Б, BOBER.NET.UA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar