П`ятниця, 26.04.2024, 02:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 8 » E-KVYTOK.UA - ПРОДАЖ ЖД КВИТКІВ ОНЛАЙН
20:59
E-KVYTOK.UA - ПРОДАЖ ЖД КВИТКІВ ОНЛАЙН

E-KVYTOK.UA - ПРОДАЖ ЖД КВИТКІВ ОНЛАЙН

E-KVYTOK.UA ПРОДАЖ ЖД КВИТКІВ ОНЛАЙНРесурс E-KVYTOK.UA - це сайт, який доведеться якраз до речі тим, хто планує в найближчому майбутньому купувати квитки на поїзд і вирушає в поїздку. Сайт розроблений дуже професійно, тому Вам буде дуже зручно користуватися його послугами. На самому початку Вам потрібно буде зареєструватися, щоб Ви могли використовувати повністю весь спектр послуг ресурсу. Сайт E-KVYTOK.UA доступний трьома мовами, українською, російською і, звичайно ж, англійською, це дуже допоможе тим, хто розуміє тільки свою мову.
 
Після реєстрації на E-KVYTOK.UA, для того щоб приступити до вибору потрібних квитків, Вам потрібно в спеціальній рядку вбити міста, звідки і куди Ви збираєтеся їхати, потім вибрати дату, на яку потрібен квиток. Після цього натискаєте клавішу «Вибрати поїзд». Далі перед Вами відкриється список всіх можливих поїздів на цю дату і кількість вільних місць. Ви обираєте той, який підходить саме Вам, потім розвертається список з вагонами і місцями, а внизу написано актуальні ціни, Вам достатньо лише забронювати і перейти на наступний етап. Далі починається завершальний етап, тут Ви редагуєте свої дані, вказуєте додаткову інформацію і вибираєте спосіб оплати, після натискання кнопки «Оформлення» Ви отримаєте всі необхідні інструкції.

Сайт E-KVYTOK.UA працює вже давно і за весь цей час завоював довіру у всіх своїх користувачів. Такі ресурси допомагають значно економити Ваш час і нерви.

Заходьте на сайт E-KVYTOK.UA - ПРОДАЖ ЖД КВИТКІВ ОНЛАЙН.

Категорія: Інше | Переглядів: 808 | Додав: defaultNick | Теги: E-KVYTOK.UA, ПРОДАЖ ЖД КВИТКІВ ОНЛАЙН | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar