П`ятниця, 26.04.2024, 03:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 25 » ISUO.ORG - ІСУО (ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ освітою) УКРАЇНА - REG.ISUO.ORG
19:32
ISUO.ORG - ІСУО (ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ освітою) УКРАЇНА - REG.ISUO.ORG

ISUO.ORG - ІСУО (ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ освітою) УКРАЇНА - REG.ISUO.ORG

ISUO.ORG ІСУО (ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ освітою) УКРАЇНА REG.ISUO.ORGРесурс ISUO.ORG - ІСУО (ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ освітою) УКРАЇНА - REG.ISUO.ORG - національний український портал, який був створений для того щоб об'єднати на своїх сторінках всі обласні управління , які відповідають за освіту. Дуже зручно, коли державні структури мають свої представництва в мережі інтернет, адже кожен бажаючий користувач може зайти на ISUO.ORG і прочитати всю інформацію, яка його цікавить. Як тільки людина заходить на сайт, він відразу ж бачить інтерактивну карту України, натиснувши на відповідну область, Ви зможете побачити координати регіонального центру управління освітою.

Адміністрація ресурсу при розробці сайту <і> ISUO.ORG постаралася вмістити на сайті багато корисної і важливої ??інформації, яка могла б бути цікавою потенційним користувачам. Для більш зручної роботи на сайті ISUO.ORG також є навігаційне меню, яке розроблено в алфавітному порядку, щоб Вам було зручніше знайти потрібний розділ. Кожен користувач, якщо він якимось чином цікавиться організацією освіти в країні, має можливість зареєструватися на сайті і створити свій особистий кабінет, через який вже можна займатися трохи іншими діями, недоступними звичайним відвідувачам.

Ласкаво просимо на ISUO.ORG - ІСУО (ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ освітою) УКРАЇНА - REG.ISUO.ORG!

Категорія: Інше | Переглядів: 1305 | Додав: defaultNick | Теги: ISUO.ORG, ІСУО (ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІН, REG.ISUO.ORG | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar