П`ятниця, 26.04.2024, 20:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 23 » KIEV.COM.UA - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСТА КИЄВА - УКРАЇНА
13:08
KIEV.COM.UA - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСТА КИЄВА - УКРАЇНА

KIEV.COM.UA - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСТА КИЄВА - УКРАЇНА

KIEV.COM.UA ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСТА КИЄВА УКРАЇНАРесурс KIEV.COM.UA - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСТА КИЄВА, де Ви зможете отримати всю інформацію про місто та його жителів. Дуже важливо, щоб у міста була офіційна сторінка в інтернеті, адже завдяки їй можна знайти багато цікавого, важливого і актуального. Над порталом KIEV.COM.UA працює велика команда журналістів і редакторів, які роблять сайт ще цікавішим. На стартовій сторінці кожен увійшов користувач може побачити так звану інтерактивну карту міста, їй дуже зручно користуватися, адже Ви відразу будете бачити, куди Вам і як дістатися. Інтерфейс всього сайту виконаний в стилі мінімалізму, тобто, тут немає нічого зайвого.

Звичайно ж, KIEV.COM.UA вміщає в себе багато корисного і цікавого, того що може згодитися всім жителям країни, наприклад, інформація про різні заходи, які ось-ось повинні проходити в місті. Також на KIEV.COM.UA є спеціальний блок, в якому публікуються всі останні новини, звичайно ж, вони стосуються виключно Києва. На сайті є свій форум, тому кожен бажаючий може зареєструватися і спілкуватися з іншими користувачами на найрізноманітніші теми.

Ласкаво просимо на KIEV.COM.UA - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСТА КИЄВА - УКРАЇНА!

Категорія: Інше | Переглядів: 741 | Додав: defaultNick | Теги: Україна, KIEV.COM.UA, ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСТА КИЄВА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar