П`ятниця, 03.05.2024, 16:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 22 » MY.UKRTELECOM.UA - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІЙ УКРТЕЛЕКОМ - ІНТЕРНЕТ ОГС, ТАРИФИ, НАЛАШТУВАННЯ
13:17
MY.UKRTELECOM.UA - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІЙ УКРТЕЛЕКОМ - ІНТЕРНЕТ ОГС, ТАРИФИ, НАЛАШТУВАННЯ

MY.UKRTELECOM.UA - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІЙ УКРТЕЛЕКОМ - ІНТЕРНЕТ ОГС, ТАРИФИ, НАЛАШТУВАННЯ

MY.UKRTELECOM.UA ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІЙ УКРТЕЛЕКОМ ІНТЕРНЕТ ОГС ТАРИФИ НАЛАШТУВАННЯОФІЦІАЛЬНИЙ САЙТ УКРТЕЛЕКОМ - MY.UKRTELECOM.UA - це портал, який був створений спеціально для тих, хто користується послугами компанії. Офіційний сайт УКРТЕЛЕКОМ створений для того, щоб всі користувачі могли отримувати тут всю цікаву для них інформацію про роботу компанії, а також про різні акції або ж змінах. Інтернет ОГО, тарифи, настройки, все це і багато іншого, завжди можна знайти на MY.UKRTELECOM.UA. Сайт має не складний інтерфейс і призначений тільки для тих, хто дійсно користується послугами компанії або ж планує це робити. У лівій стороні сторінки MY.UKRTELECOM.UA знаходиться блок для авторизації, сюди потрібно ввести свої дані для того, щоб увійти на сайт і продовжити працювати з інформацією в особистому кабінеті. Тут можна підключати або відключати послуги, а також керувати своїм рахунком.

Також на самому порталі знаходиться багато інформації про те, як підключити інтернет або замовити для себе підключення певних послуг. Кожен бажаючий користувач може спокійно переглянути всі договори та сертифікати цієї компанії. MY.UKRTELECOM.UA - це надійна компанія, яка довела це своїми якісними послугами.

Ласкаво просимо на ОФІЦІЙНИЙ САЙТ УКРТЕЛЕКОМ - MY.UKRTELECOM.UA - ІНТЕРНЕТ ОГС, ТАРИФИ, НАЛАШТУВАННЯ!

Категорія: Інше | Переглядів: 1311 | Додав: defaultNick | Теги: ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІЙ УКРТЕЛЕКОМ, MY.UKRTELECOM.UA, тарифи, ІНТЕРНЕТ ОГС, НАЛАШТУВАННЯ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar