П`ятниця, 26.04.2024, 15:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 16 » Виробництво різьбленого декору в Україні
18:03
Виробництво різьбленого декору в Україні

www.saloy.orgSaloy на сьогоднішній день - це провідний український виробник різьбленого декору з натурального дерева. Це перша українська компанія, яка поєднала останні досягнення автоматизації виробництва і мистецтво, завдяки чому дерев'яні шедеври стають більш якісними і доступними для людей.
 
В роботі компанії на першому місці стоїть якість виробів і індивідуальний підхід до кожного клієнта, незалежно від того це велика меблева фабрика або початківець дизайнер або столяр, робить меблі для свого будинку. Саме тому репутація компанії зростає з кожним роком. Початківці меблевики-підприємці разом з Saloy розвиваються, пропонуючи своїм замовникам унікальні дизайни, а великі фабрики знаходять надійного партнера, розширюють асортимент, включають в свої каталоги різьблені меблі.

Компанія Салой виробляє різьблення по дереву будь-якої складності за індивідуальним замовленням і за каталогом. З каталогом різьблених виробів цієї компанії ви можете познайомитися на їх сайті Saloy.org. Також досвідчені дизайнери, що працюють в компанії, допоможуть індивідуальним замовникам створити різьблений декор за ескізом, фотографії або креслення. З кожним роком зростає парк обладнання і перелік пропонованих послуг з обробки дерева. Меблеві ніжки, пілястри, капітелі і різьблені накладки за доступною ціною і європейської якості тепер доступні кожному виробнику меблів в Україні. Крім різьбленого меблевого декору ТМ Saloy пропонує предмети інтер'єру: різьблені дерев'яні рами, дзеркала, кіоти.

Категорія: Інше | Переглядів: 2067 | Додав: fleger | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 valdenir121 • 21:35, 05.10.2016
Contact me here (ananetgran5@hotmail.com) I like your profile and I want to discuss something private with you to see if you can give me help on it.From ananet.
avatar