Субота, 20.04.2024, 01:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 6 » VK.COM - Вконтакте.ru | Вхід - Ласкаво просимо!
22:37
VK.COM - Вконтакте.ru | Вхід - Ласкаво просимо!

VK.COM - Вконтакте.ru | Вхід - Ласкаво просимо!

VK.COM Вконтакте.ru Вхід Ласкаво просимоВконтакте.ru - одна з найбільш опулярних і відвідуваних соціальних мереж в Росії і ближнього зарубіжжя. Вона налічує більше 50 мільйонів зарєестрованих користувачів в своїй базі. 

Величезну популярність сайт Вконтакте.ru придбав серед більш молодої частини користувачів Інтернету. 

У відмінності від більшості інших соціальних мереж, на сайті Вконтакте.ru можна розміщувати не тільки свої фото, а й відео. Хоча багато користувачів закачують не своє особисте відео, а кліпи знаменитих виконавців, вирізки з популярних фільмів, музичні листівки. 

За допомогою сайту Вконтакте.ru можна шукати своїх шкільних товаришів і друзів, тих з ким вчилися у вищих і середньоспеціальних навчальних закладах, заводити нові знайомства, шукати свою майбутню другу половинку і конечноже спілкуватися. Адже сайт Вконтакте.ru був створений спеціально для того, щоб користувачі завжди могли ноходіться в контакті! 

Якщо Ви ще не зареєстровані, то поспішіть, вже большенство Ваших друзів там і чекають Вас. Реєстрація на сайті Вконтакте.ru займає буквально парочку хвилин і досить проста. Все абсолютно безкоштовно! Достатньо лише заповнити запропоновану форму з Вашими даними, вказати стать, вік, місце навчання, проживання. Чим більше Ви заповните про себе інформації, тим більше зросте рівень довіри до Вас. 

Адміністрація сайту Вконтакте.ru постійно веде боротьбу з зрослим рівнем спаму на сайті, так що при першій же підозрі на спам, звертайтеся в службу підтримки, щоб зробити своє перебиваніе на сайті Вконтакте.ru більш комфортним і спокійним. 

Заходьте на сайт Вконтакте.ru і розкажіть про нього своїм друзям, близьким і знайомим.

Категорія: Соціальні мережі і сайти знайомств | Переглядів: 2355 | Додав: defaultNick | Теги: Вконтакте.ru, ВХІД, Ласкаво просимо, vk.com | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar