Субота, 27.04.2024, 01:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 8 » WWW.BONUS.PB.UA - БОНУС ПЛЮС - МАГАЗИНИ - BONUS.PRIVATBANK.UA
22:16
WWW.BONUS.PB.UA - БОНУС ПЛЮС - МАГАЗИНИ - BONUS.PRIVATBANK.UA

WWW.BONUS.PB.UA - БОНУС ПЛЮС - МАГАЗИНИ - BONUS.PRIVATBANK.UA

WWW.BONUS.PB.UA БОНУС ПЛЮС МАГАЗИНИ BONUS.PRIVATBANK.UAСайт WWW.BONUS.PB.UA, є ресурсом ПриватБанку по акції Бонус Плюс. Розплачуйтеся картами ПриватБанку в мережі Бонус Плюс і отримуйте грошові бонуси за кожну покупку! Бонус Плюс (WWW.BONUS.PB.UA) - програма лояльності, яка дозволяє власникам карт ПриватБанку отримувати бонуси до 20% за покупки. 

Кожен клієнт Приват Банку знайомий з таким видом бонусів, як «Бонус Плюс» (WWW.BONUS.PB.UA), що дозволяє накопичувати бонуси за скоєні покупки. Для накопичення бонусів Вам просто необхідно здійснювати покупки в певних торгових точках-партнерах банку, розраховуючись при цьому своєї Універсальної кредитною карткою Приват Банку. Здійснюючи покупки в таких торгових точках, Ви будете отримувати на свій рахунок певний відсоток з кожної покупки. У кожній торговій точці встановлено певний відсоток, який знаходиться в діапазоні від 1% до 20%. 

Для того щоб дізнатися повний перелік партнерів Приват Банку, Вам необхідно відвідати офіційний сайт банку WWW.BONUS.PB.UA, на якому Ви зможете переглянути адреси, встановлений відсоток і назва торгового партнера. Там же Ви зможете скачати розроблене банком мобільний додаток «Бонус Плюс» для пристроїв android і apple, в якому міститься вся інформація по нарахуванню бонусів і адреси магазинів. На сайті Приват Банку WWW.BONUS.PB.UA Ви повинні ввести потрібну область і місто, після чого система автоматично надасть Вам потрібну інформацію. Ви зможете переглянути всю мережу партнерів, інтернет-партнерів і ТОП партнерів Приват Банку.

Категорія: Інше | Переглядів: 6189 | Додав: defaultNick | Теги: BONUS.PRIVATBANK.UA, БОНУС ПЛЮС, МАГАЗИНИ, WWW.BONUS.PB.UA | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar