Субота, 27.04.2024, 00:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 14 » WWW.CALZEDONIA.IT/RU - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КАЛЬЦЕДОНІЯ - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН
14:06
WWW.CALZEDONIA.IT/RU - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КАЛЬЦЕДОНІЯ - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН

WWW.CALZEDONIA.IT/RU - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КАЛЬЦЕДОНІЯ - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН 

WWW.CALZEDONIA.IT/RU ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КАЛЬЦЕДОНІЯ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНКомпанія Calzedonia - італійський виробник жіночої білизни, колготок, панчішно-шкарпеткових виробів, купальників, чоловічого спортивного та пляжного одягу. Компанія КАЛЬЦЕДОНІЯ не має свого фірмового інтернет-магазина, але на офіційному сайті WWW.CALZEDONIA.IT/RU з'явився чудовий сервіс Store locator, тобто пошук найближчого магазину. Компанія Calzedonia, офіційний сайт компанії розташований за адресою www.calzedonia.it/it. Переважно компанія не створює нові магазини по всьому світу, але активно продає готовий бізнес, використовуючи франчайзинг. Такий метод себе виправдовує. Це пов'язано з високою якістю всієї продукції Calzedonia, і, відповідно, з високим і стійким попитом на неї по всьому світу. 

На сайті компанії WWW.CALZEDONIA.IT/RU можна подивитися всю колекцію, вибрати товар і знайти найближчий магазин. У ньому, найчастіше, є відділ з торгівлі через інтернет, так що ніяких проблем з дистанційним придбанням продукції Calzedonia не буде. Значна частина колекції компанії Calzedonia призначена для спортивно-пляжного відпочинку. Але і чоловікам, і жінкам варто звернути особливу увагу на колекцію жіночої білизни, яка через свій стилістичного і дизайнерського рішення нікого не залишить байдужим. 

Заходьте на офіційний сайт КАЛЬЦЕДОНІЯ - WWW.CALZEDONIA.IT/RU.

Категорія: Інтернет магазини | Переглядів: 635 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.CALZEDONIA.IT/RU - ОФІЦІЙНИЙ СА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar