П`ятниця, 29.03.2024, 10:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2877
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 6 » WWW.CHEETOS.RU - РЕЄСТРАЦІЯ КОДІВ - ГРАТИ angry birds
18:14
WWW.CHEETOS.RU - РЕЄСТРАЦІЯ КОДІВ - ГРАТИ angry birds

WWW.CHEETOS.RU - РЕЄСТРАЦІЯ КОДІВ - ГРАТИ angry birds

WWW.CHEETOS.RU РЕЄСТРАЦІЯ КОДІВ ГРАТИ angry birdsНа сайті WWW.CHEETOS.RU можна зареєструвати код. Реєстрація кодів відбувається на сайті WWW.CHEETOS.RU.

Для отримання подарунків в грі "Ліга швидкості" Вам необхідно: шукайте пачки Cheetos Солодкої кукурудзи в гаражах своїх друзів в додатку "Ліга Швидкості"! За кожну пачку вам дадуть 5 монет. А всі, хто вступив в групу Cheetos зможуть отримати мегакруто вініл в стилі Честера всього за 100 монет! Охотьтесь за Cheetos і отримуйте призи! 

Для отримання подарунків від Cheetos в грі "Модниці" Вам необхідно: щоб отримати 10 алмазів і класне плаття від Cheetos в грі "Модниці", вам необхідно вступити в нашу групу і перезавантажити додаток Модниці! Також ви можете обміняти у Честера пачки Cheetos Солодка кукурудза на алмази! Пачки можна знайти в різних магазинах "Модниць" на полицях, стендах і стелажах. Честер обміняє кожні 10 пачок на 1 алмаз! Охотьтесь за Cheetos Солодка кукурудза і отримуйте бонуси в грі :) 

Грайте і вигравайте разом з WWW.CHEETOS.RU. Заходьте що б зареєструвати код.

Категорія: Розвага, хобі, відпочинок | Переглядів: 767 | Додав: defaultNick | Теги: ГРАТИ, WWW.CHEETOS.RU, РЕЄСТРАЦІЯ КОДІВ, angry birds | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar