П`ятниця, 26.04.2024, 14:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 6 » WWW.FACEBOOK.COM - МОЯ СТОРІНКА - ВХІД
22:58
WWW.FACEBOOK.COM - МОЯ СТОРІНКА - ВХІД

WWW.FACEBOOK.COM - МОЯ СТОРІНКА - ВХІД

WWW.FACEBOOK.COM МОЯ СТОРІНКА ВХІДСайт WWW.FACEBOOK.COM - МОЯ СТОРІНКА є найбільшою і відвідуваною соціальною мережею в світі. На сайті зареєстровано більше 1,2 мільярда осіб. Щодня сторінки сайту WWW.FACEBOOK.COM відвідують більше 720 мільйонів чоловік і проводять там в середньому близько 3 годин. 

Історія розвитку сайту WWW.FACEBOOK.COM досить просто але в теж час дуже цікава. Популярність до соціальної мережі прийшла буквально миттєво. Відвідувачі "шикувалися" в чергу, що б зареєструватися на сайті WWW.FACEBOOK.COM. Завдяки новому підходу, зручним функціям і інтерфейсу сайт скаженими кроками набирав популярність. 

Звичайно ж, на просторах СНД утримують свою пальму першості сайти Однокласники і Вконтакте, але WWW.FACEBOOK.COM не дрімає. З кожним днем збільшується кількість російськомовних користувачів Фейсбуку. Звичайно, в більшості своїй це доросла частина користувачів Рунету, але поступово він починає набирати популярність і серед молоді. 

Заходь на сайт WWW.FACEBOOK.COM, реєструйте свою анкету і приєднуйтесь до багато мільйонної армії прихильників соціальної мережі Фейсбук.

Категорія: Соціальні мережі і сайти знайомств | Переглядів: 3496 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.FACEBOOK.COM, ВХІД, МОЯ СТОРІНКА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar