Четвер, 18.04.2024, 22:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 8 » WWW.KOLOSOK.ORG.UA - МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС КОЛОСОК - ВІДПОВІДІ
21:18
WWW.KOLOSOK.ORG.UA - МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС КОЛОСОК - ВІДПОВІДІ

WWW.KOLOSOK.ORG.UA - МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС КОЛОСОК - ВІДПОВІДІ

WWW.KOLOSOK.ORG.UA МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС КОЛОСОК ВІДПОВІДІСайт WWW.KOLOSOK.ORG.UA - це соціальний і корисний портал, як для дорослих людей, так і для діток, які вчаться в школі. Завдяки цьому ресурсу у молодшого покоління виховується любов до природи і того, що нас оточує. Портал WWW.KOLOSOK.ORG.UA, по суті, є унікальним, оскільки він виконує багато корисних, а головне цікавих функцій. Тут у верхній шапці сайту Ви можете попрацювати з різними вкладками. Взагалі, «Колосок» - це назва журналу і цей журнал регулярно проводить конкурси з темою природи, серед школярів, від перших до 11 класів. На ресурсі WWW.KOLOSOK.ORG.UA і учасники, і їх вчителі можуть знаходити додаткову інформацію, яка безпосередньо стосується конкурсу.

Для того щоб юним ерудитам було легше вирішувати тести, на сайті WWW.KOLOSOK.ORG.UA розроблений спеціальний тренажер, до якого внесено такі питання, які можуть бути на тесті. Також на сайті є своя бібліотека, в якій знаходяться всі матеріали, що допомагають готується до конкурсу. Для того щоб отримати будь-яку додаткову інформацію, перейдіть у вкладку Контакти, там Ви знайдете все, для того щоб зв'язатися з адміністрацією сайту WWW.KOLOSOK.ORG.UA. Для того щоб наші з Вами діти були розумними і мудрими ми повинні прикладати зусилля вже сьогодні. Завдяки нашим спільним трудам дітки будуть не тільки розумними, але й щасливими.

Заходьте на сайт WWW.KOLOSOK.ORG.UA - МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС КОЛОСОК.

Категорія: Розвага, хобі, відпочинок | Переглядів: 15450 | Додав: defaultNick | Теги: МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС КОЛОСОК, WWW.KOLOSOK.ORG.UA, відповіді | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 1
avatar
1 ura0402 • 15:00, 14.10.2015
як тварини пристосовуються до спеки та холоду
avatar