Четвер, 25.04.2024, 05:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 12 » WWW.KP.UA - КОМСОМОЛЬСЬКА ПРАВДА в УКРАЇНІ
20:23
WWW.KP.UA - КОМСОМОЛЬСЬКА ПРАВДА в УКРАЇНІ

WWW.KP.UA - КОМСОМОЛЬСЬКА ПРАВДА в УКРАЇНІ

WWW.KP.UA КОМСОМОЛЬСЬКА ПРАВДА в УКРАЇНІWWW.KP.UA - онлайн-видання газети «Комсомольская правда», самого популярної новинного ресурсу України. WWWW.KP.UA пропонує увазі користувачів стрічку новин, що інформує про поточні події, анонсує матеріали свіжого номера газети, ексклюзивні відеорепортажі, онлайн-конференції c політиками, представниками культури, спорту і шоу-бізнесу, відгуки читачів на актуальні події в країні та світі. Для любителів розваг пропонується маса інтерактивних тестів, ігор, відео-роликів, слайд-шоу, акції, розіграші призів, фотогалереї, а також блоги знаменитостей і читачів. 

Портал WWW.KP.UA створюється в постійному співавторстві з читачами «Комсомольской правди». Користувачі ресурсу пропонують свої оригінальні ідеї для матеріалів, обговорюють статті, нерідко наполягають на продовженні актуальних публікацій, задають питання гостям онлайн-конференцій, приймають участь в конкурсах, акціях, опитуваннях громадської думки. На сайті WWW.KP.UA будь-який читач може поділитися інформацією, знайти однодумців або отримати пораду спеціаліста (юриста, лікаря, психолога). 

Заходьте на сайт WWW.KP.UA.

Категорія: Засоби масової інформації | Переглядів: 785 | Додав: defaultNick | Теги: КОМСОМОЛЬСЬКА ПРАВДА в УКРАЇНІ, WWW.KP.UA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar