Вівторок, 23.04.2024, 18:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 12 » WWW.MZ.COM.UA - МОЇ ЗНАННЯ - ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛ
19:10
WWW.MZ.COM.UA - МОЇ ЗНАННЯ - ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛ

WWW.MZ.COM.UA - МОЇ ЗНАННЯ - ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛ

WWW.MZ.COM.UA МОЇ ЗНАННЯ ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛСайт WWW.MZ.COM.UA присвячений системі навчання дітей в школі. Для повноцінного користування системою "МОЇ ЗНАННЯ" потрібно дізнатися код школи, який можна взяти у відкритому доступі на порталі isuo.org, а також отримати у класного керівника вашої дитини логін і пароль доступу. Це дасть можливість познайомитися з розкладом занять. Вчителі при цьому отримують доступ до власних класним журналам, а учні та їх батьки - до щоденникам учнів. У модулі «Стіна» можна отримає всю інформацію по роботі школи, яка не стосується освітнього процесу. Це всі дані про позакласній роботі. 

Сайт WWW.MZ.COM.UA дозволяє давати домашні завдання учням дистанційно. Дані із заповненого розділу «Домашнє завдання» в електронному класному журналі автоматично потрапляють у відповідний розділ щоденників учнів. Тепер виключені випадки, коли дитина не встиг записати, інформацію можна отримати і вдома. Сайтом WWW.MZ.COM.UA можна користуватися як за допомогою персонального комп'ютера або ноутбука, так і за допомогою сучасного мобільного телефону. Модуль «Щоденник» сайту WWW.MZ.COM.UA є електронним аналогом паперового щоденника. У ньому можна побачити всі розклад, домашні завдання, зауваження вчителів і отримані оцінки. 

Заходьте на сайт WWW.MZ.COM.UA - МОЇ ЗНАННЯ - ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛ.

Категорія: Інше | Переглядів: 3077 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.MZ.COM.UA, ЕЛЕКТРОННИЙ ЖУРНАЛ, МОЇ ЗНАННЯ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar