П`ятниця, 26.04.2024, 10:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 6 » WWW.RAMBLER.RU - ПОШУКОВА СИСТЕМА Рамблер
19:56
WWW.RAMBLER.RU - ПОШУКОВА СИСТЕМА Рамблер

WWW.RAMBLER.RU - ПОШУКОВА СИСТЕМА Рамблер

WWW.RAMBLER.RU ПОШУКОВА СИСТЕМА РамблерRAMBLER - група компаній, що володіє одним з провідних інтернет-брендів Росії. WWW.RAMBLER.RU пошукова система, яка значно впливає на російський інтернет-сегмент. 

Використовуючи проект WWW.RAMBLER.RU, який містить понад 250 встановлених віджетів (певна інформація з якого-небудь сайту), можна сконцентрувати всю необхідну інформацію на сторінці сервісу «Мій Рамблер», насторіть його зручним для вас чином. 

Всі проекти RAMBLER тематично згруповані: 
- Пошуки і рейтинги 
- Товари і послуги 
- Новини 
- Розваги 
- Спілкування 
- Інструменти та сервіси 

Для зручності використання і пошуку потрібної інформації на WWW.RAMBLER.RU існує каталог найпопулярніших сайтів - Каталог топ 100, в якому розділи сортовані в алфавітному порядку. 

Увага! WWW.RAMBLER.RU сьогодні пропонує до ваших послуг нову версію інтернет-браузера Internet Explorer 8 з вже настроєним зручним доступом до кращих сервісів RAMBLER. Нова версія IE - швидше, зручніше, стабільніше і безпечніше. У перспективі WWW.RAMBLER.RU прагне до того, щоб контент сайтів був проаналізований, структурований і розкладений по тематиках («вертикальний пошук»). 

Скористайтеся перевагами пошукової системи RAMBLER на WWW.RAMBLER.RU

Категорія: Інше | Переглядів: 1248 | Додав: defaultNick | Теги: Пошукова система, WWW.RAMBLER.RU, Рамблер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar