П`ятниця, 29.03.2024, 14:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2877
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 22 » WWW.RANOK.COM.UA - ВИДАВНИЦТВО РАНОК - КАТАЛОГ
14:48
WWW.RANOK.COM.UA - ВИДАВНИЦТВО РАНОК - КАТАЛОГ

WWW.RANOK.COM.UA - ВИДАВНИЦТВО РАНОК - КАТАЛОГ

WWW.RANOK.COM.UA ВИДАВНИЦТВО РАНОК КАТАЛОГРесурс WWW.RANOK.COM.UA - ВИДАВНИЦТВО РАНОК допомагає дітям здійснити перші кроки у світ знань, букв і малюнків - у світ першого книжок. Видавництво WWW.RANOK.COM.UA виготовляє поліграфічну продукцію для дітей від самих маленького віку до старшого дошкільного. А й хлопців постарше видавництво WWW.RANOK.COM.UA не забуває. Основна продукція для дітей-школярів - це навчально-методичні матеріали, видані видавництвом WWW.RANOK.COM.UA. Це підручники та наочні посібники з усіх предметів і для всіх класів, а також додаткова література, яка стане в нагоді багатьом членам родини. Це довідники та енциклопедії, які зачіпають самі різні сторони знань, і в першу чергу практичні питання ведення дому та побуту.

Видавництво WWW.RANOK.COM.UA піклується про всіх, хто зайнятий у процесі навчання, тиражуючи як книги для дітей різного віку, так і методичну літературу для вчителів, а також довідники та енциклопедії для дорослих. Придбати продукцію видавництва WWW.RANOK.COM.UA можна безпосередньо на сайті. Там же зазначені способи та строки доставки замовлень. Залежно від перевізника терміни коливаються незначно, в межах 1-2 днів, як і ціна за доставку. А при замовленні на суму більше 300 грн. замовлення доставляється безкоштовно. Придбання художньої, довідкової, навчальної та методичної літератури на сайті видавництва - правильний вибір.

Заходьте на WWW.RANOK.COM.UA - ВИДАВНИЦТВО РАНОК - КАТАЛОГ!

Категорія: Інше | Переглядів: 860 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.RANOK.COM.UA, каталог, ВИДАВНИЦТВО РАНОК | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar