Вівторок, 23.04.2024, 20:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 6 » WWW.SELA.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ СЕЛА - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
20:39
WWW.SELA.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ СЕЛА - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

WWW.SELA.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ СЕЛА - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

WWW.SELA.UA ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ СЕЛА ОФІЦІЙНИЙ САЙТКорпорація SELA (WWW.SELA.UA) - швидко розвивається бренд з торгівлі товарами сімейного спрямування. Корпорація WWW.SELA.UA через свої власні інтернет магазини і через підприємства партнерів реалізує високоякісну стильний одяг для чоловіків, жінок і дітей. Магазини корпорації WWW.SELA.UA є в Російській Федерації, Україні, Казахстані, в багатьох інших державах ближнього і далекого зарубіжжя, і в кожній країні вони входять в коло шанованих торгових підприємств, законодавців моди. Виробництво розосереджено по різних країнах, у тому числі по державам Південної та Східної Азії, що дозволяє істотно знижувати ціни на вироби, але аж ніяк не на шкоду якості. 

На офіційному сайті корпорації SELA - WWW.SELA.UA - представлені всі моделі, які вона виробляє і продає. Неможливо перелічити асортимент, він занадто великий. Коротенько, то це вся одяг для жінок (від білизни і до пальто, від нічної і до спортивної, від повсякденної до святкової); така картина і для чоловіків. Для дітей градація товарів дещо інша. На сайті WWW.SELA.UA представлені товари для немовлят, для маленьких, для дітей та підлітків. Тобто кожен для себе знайде товар по душі й по кишені. На сайті WWW.SELA.UA представлена ??вся мережа магазинів SELA у всіх країнах, із зазначенням адрес, і контактні дані адміністрації компанії. 

Заходьте на офіційний сайт WWW.SELA.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ СЕЛА.

Категорія: Інтернет магазини | Переглядів: 982 | Додав: defaultNick | Теги: ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ СЕЛА, ОФІЦІЙНИЙ САЙТ, WWW.SELA.UA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar