Субота, 20.04.2024, 10:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 6 » WWW.SPORTMASTER.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН СПОРТМАСТЕР - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ
20:14
WWW.SPORTMASTER.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН СПОРТМАСТЕР - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ

WWW.SPORTMASTER.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН СПОРТМАСТЕР - ОФІЦІЙНИЙ САЙТ 

WWW.SPORTMASTER.UA ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН СПОРТМАСТЕР ОФІЦІЙНИЙ САЙТwww.sportmaster.ua -магазин спортивного одягу та спорядження для всіх, хто любить займатися спортом і вважає його чимось важливим у своєму житті. Компанія «Спортмастер» - це мережа магазинів по багатьох країнах СНД, яка мають великий асортимент і багато пропозицій. З часом з'явилася потреба продавати товар дистанційно, тому був відкритий офіційний інтернет-магазин www.sportmaster.ua. На цьому сайті можна знайти величезну кількість товарів, починаючи від тенісного м'ячика і закінчуючи якісними фірмовими кросівками. Магазин співпрацює з багатьма відомими і популярними брендами, саме тому дуже часто можна потрапити на різні знижки та спеціальні пропозиції, які зроблять Вашу покупку ще приємніше. 

Для того щоб оформляти покупки швидше, пройдіть один раз реєстрацію і далі Ви будете мати доступ до особистого кабінету, в якому дуже легко відстежити покупки та історію всіх подій. Якщо користувач часто користується послугами магазину, йому буде запропоновано оформити бонусну карту, завдяки якій можна економити на покупках, а за це ще й отримувати різні винагороди. У розділі «Магазини» можна подивитися список торгових точок, на яких і продається безпосередньо сам товар. 

«Спортмастер» - це гарантія комфортних і якісних покупок, улюблених і потрібних речей практично кожен день.

Категорія: Інше | Переглядів: 1852 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.SPORTMASTER.UA, ОФІЦІЙНИЙ САЙТ, ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН СПОРТМАСТЕР | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 klimlimonov • 19:46, 11.03.2021
Понадобились мне срочно кроссовки для спорта, обходил весь город не нашел подходящих. Потом решил посмотреть в интернет магазине, и здесь оказался довольно таки неплохой ассортимент товара обуви. Купил я себе кроссовки https://marathon.ua/ качество безупречное, я остался очень доволен этой покупкой.
avatar