П`ятниця, 26.04.2024, 18:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 8 » WWW.TWITTER.COM - БЕЗКОШТОВНА регестрации | ВХІД
17:04
WWW.TWITTER.COM - БЕЗКОШТОВНА регестрации | ВХІД

WWW.TWITTER.COM - БЕЗКОШТОВНА регестрации | ВХІД

WWW.TWITTER.COM БЕЗКОШТОВНА регестрации ВХІДНова для Рунета соціальна мережа WWW.TWITTER.COM надає вільний вхід російськомовним користувачам і безкоштовну реєстрацію. Віднедавна сайт WWW.TWITTER.COM є і в російськомовній версії, так що нашим співвітчизникам не потрібно використання перекладача при реєстрації. 

WWW.TWITTER.COM (в перекладі з англійської «цвірінькати», «щебетати», «базікати») - система, що дозволяє користувачам відправляти короткі текстові замітки (до 140 символів). Характерною особливістю Твіттера є публічна доступність розміщених повідомлень; це називається мікроблогінгу. 

Власником WWW.TWITTER.COM є компанія Twitter Inc, головний офіс якої знаходиться в Сан-Франциско, (штат Каліфорнія). Створений Джеком Дорсі в 2006 році, WWW.TWITTER.COM незабаром завоював популярність у всьому світі. Станом на 1 січня 2011 року сервіс нараховує більше 200 млн користувачів. 100 мільйонів користувачів проявляють активність хоча б раз на місяць, з них 50 мільйонів користуються Твіттером щодня. 55% користуються Твіттером на мобільних гаджетах, близько 400 мільйонів унікальних відвідувань отримує за місяць безпосередньо сайт twitter.com. 

З кожним днем збільшується і відсоток російськомовних користувачів на WWW.TWITTER.COM. З'явилися блоги знаменитих політиків, спортсменів та акторів таких як Медведєв, Валуєв, Харломов, Галустян, Навальний і багатьох-багатьох інших. 

Заходьте на сайт WWW.TWITTER.COM - БЕЗКОШТОВНА РЕЄСТРАЦІЯ!

Категорія: Соціальні мережі і сайти знайомств | Переглядів: 1006 | Додав: defaultNick | Теги: ВХІД, WWW.TWITTER.COM, БЕЗКОШТОВНА регестрации | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar