П`ятниця, 26.04.2024, 00:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 12 » WWW.UZ.GOV.UA - УКРЗАЛІЗНИЦЯ - ЖД КВИТКИ - BOOKING.UZ.GOV.UA
17:18
WWW.UZ.GOV.UA - УКРЗАЛІЗНИЦЯ - ЖД КВИТКИ - BOOKING.UZ.GOV.UA

WWW.UZ.GOV.UA - УКРЗАЛІЗНИЦЯ - ЖД КВИТКИ - BOOKING.UZ.GOV.UA

WWW.UZ.GOV.UA,УКРЗАЛІЗНИЦЯ,ЖД КВИТКИ,BOOKING.UZ.GOV.UAОфіційний сайт залізниць України WWW.UZ.GOV.UA - це безцінна криниця інформації для всіх, хто користується залізницями як пасажир або грузоперевозчик. На сайті WWW.UZ.GOV.UA вся нормативна база, що стосується перевезень по залізниці, і маса корисної інформації для тих, хто планує поїздку. Є розклад руху пасажирських поїздів далекого прямування на літній та на зимовий періоди, розклад приміських поїздів. Важливо нововведення - це онлайн замовлення квитків на WWW.UZ.GOV.UA, і можливість відразу ж оплатити його, використовуючи інтернет-банкінг або банківську картку. 

Сайт WWW.UZ.GOV.UA дуже корисний перевізникам комерційних вантажів. Адже найвигідніші умови - це саме при залізничних перевезеннях. Тепер в подорож можна взяти з собою крім ручної поклажі також і автомобіль. Вагони-автомобілевози діють поки що не на всіх напрямках, але попит на послугу зростає, і її географія розширюється. 

На сайті WWW.UZ.GOV.UA представлена ??інформація про залізничний рух на всій території СНД, і, таким чином, можна спланувати для себе будь-яку подорож. При цьому на сайті можна дізнатися про всі пільги, якими можуть скористатися пасажири, і про послуги, які надаються на станціях. 

Заходьте на сайт WWW.UZ.GOV.UA - "УКРЗАЛІЗНИЦЯ".

Категорія: Інше | Переглядів: 1176 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.UZ.GOV.UA, BOOKING.UZ.GOV.UA, ЖД КВИТКИ, УКРЗАЛІЗНИЦЯ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar