Четвер, 25.04.2024, 09:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 7 » WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН - КАТАЛОГИ УКРАЇНА
00:37
WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН - КАТАЛОГИ УКРАЇНА

WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН - КАТАЛОГИ УКРАЇНА

WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН КАТАЛОГИ УКРАЇНАСайт WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA є офіційним сайтом компанії WITT Weiden Group, яка займається виробництвом і продажем одягу для активних жінок старше 30 років, що цінують елегантний стиль і якість. 

Компанія WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA має багаторічний досвід роботи на ринках різних країн, починаючи з 1987 року. За час своєї довгої роботи вона має тільки позитивні відгуки від своїх клієнтів по всьому світу. На сьогоднішній день оборот компанії складає 600 мільйонів євро на рік. Кожен день компанія відправляє своїм клієнтам у різних країнах Європи більше 50 000 посилок. Завдяки багаторічному досвіду, професійній команді і розвитку нових напрямків компанія WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA активно розвивається на міжнародному ринку і допомагає жінкам в різних країнах Європи виглядати модно і елегантно. 

Пропонований асортимент сайта WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA складається з 3 основних напрямків: жіночий верхній одяг, жіноча білизна і домашні текстильні товари. Ви зможете легко вибрати для себе кофти, футболки, блузки, туніки, брюки, сукні, топи, спідниці, куртки та багато-багато іншого коли відвідаєте WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA

Головне гасло WITT international: "Якість за доступними цінами". Відповідність європейським стандартам - обов'язкова вимога до всіх представлених в каталозі товарам. 

Заходьте на сайт WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA і робіть покупки!

Категорія: Інтернет магазини | Переглядів: 6560 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.WITT-INTERNATIONAL.COM.UA, ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН, КАТАЛОГИ УКРАЇНА | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar