Четвер, 25.04.2024, 06:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 8 » WWW.YANDEX.UA - МОЯ СТОРІНКА СТАРТОВА - ЯНДЕКС УКРАЇНА
18:11
WWW.YANDEX.UA - МОЯ СТОРІНКА СТАРТОВА - ЯНДЕКС УКРАЇНА

WWW.YANDEX.UA - МОЯ СТОРІНКА СТАРТОВА - ЯНДЕКС УКРАЇНА

WWW.YANDEX.UA МОЯ СТОРІНКА СТАРТОВА ЯНДЕКС УКРАЇНАКористуючись інтернетом, кожен сам вибирає для себе який браузер встановити і який пошуковою системою користуватися для видобутку потрібної інформації. WWW.YANDEX.UA - це відома система пошуку інформації в інтернеті, яка за запитом миттєво видає що знайшли посилання на статті, фото і відео. Для зручного користування цією системою, Вам потрібно зайти на офіційний сайт WWW.YANDEX.UA і зробити її стартовою сторінкою. На стартовій сторінці Яндекс завжди оновлюються останні новини, які можна налаштувати так, що будуть видні тільки новини вашого міста. Прогноз погоди доступний як для перегляду, так і для роздруківки. Стартова сторінка WWW.YANDEX.UA дозволяє міняти теми, тобто оформлення своєї сторінки під свій настрій і по своєму смаку. 

Ще один корисний сервіс WWW.YANDEX.UA - це Яндексмаркет, де можна подивитися будь-яку категорію товарів, яка Вам цікава, порівняти ціни, почитати відгуки про якість продукції. Так само на Яндексі можна завести електронну пошту, яка дуже проста в обігу. Отже, все, що необхідно для пошуку інформації можна знайти на сайті WWW.YANDEX.UA: новини, афіші, прогноз погоди, телепрограми, курси валют, все це буде відображатися при одному кліці на стартову сторінку Яндекс-Україна.

Категорія: Інше | Переглядів: 1667 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.YANDEX.UA, ЯНДЕКС УКРАЇНА, МОЯ СТОРІНКА СТАРТОВА | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar