Четвер, 25.04.2024, 11:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Якою пошуковую системою Ви користуєтесь?
Всього відповідей: 2878
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 6 » WWW.ZARA.COM/UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ ЗАРА - КАТАЛОГ ТОВАРІВ - УКРАЇНА
21:42
WWW.ZARA.COM/UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ ЗАРА - КАТАЛОГ ТОВАРІВ - УКРАЇНА

WWW.ZARA.COM/UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ ЗАРА - КАТАЛОГ ТОВАРІВ - УКРАЇНА

WWW.ZARA.COM/UA ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ ЗАРА КАТАЛОГ ТОВАРІВ УКРАЇНАРесурс WWW.ZARA.COM/UA - інтернет магазин одягу ЗАРА. Zara - всесвітньо відомий бренд по виробництву і продажу верхнього одягу, переважно жіночої. Компанія WWW.ZARA.COM/UA заснована в 1975 році в Іспанії, і з тих пір відкрила більше 2000 магазинів для торгівлі своєю продукцією в 88 країнах. Зараз існує більше ста точок продажу в трьох країнах: в Іспанії, Франції та Китаї. Каталог продукції, що випускається компанією WWW.ZARA.COM, описувати неможливо. Специфіка підприємства в тому, що більше чотирьох тижнів жодна модель не випускається. Взагалі від початку розробки до надходження першої партії готових виробів у продаж проходить десь два тижнів, це небачено малий термін. 

Короткий термін від розробки моделі до початку продажів дозволяє завжди бути на вістрі моди, а успішної реалізації сприяє широка торгівля не тільки через звичайні магазини, але і інтернет-торгівля на WWW.ZARA.COM/UA. Для придбання товару слід знайти інтернет-магазин, ознайомитися з товарами, які зараз є у продажу, і оформити замовлення. Перед оформленням на WWW.ZARA.COM/RU потрібно пройти нескладну реєстрацію в магазині і тоді вибраний товар буде накопичуватися в особистому кошику. Якщо магазин знаходиться поблизу, то забрати покупку можна особисто, якщо далеко - товар буде доставлений за допомогою транспортних агентств. 

Заходьте на офіційний сайт інтернет магазин одягу ЗАРА в Україні - WWW.ZARA.COM/UA.

Категорія: Інтернет магазини | Переглядів: 2301 | Додав: defaultNick | Теги: WWW.ZARA.COM/UA, Україна, ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ОДЯГУ ЗАРА, КАТАЛОГ ТОВАРІВ | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar